KUNDESENTER

GENERELLE VILKÅR FOR 2XU.NO


Ved at du godkjenner din bestilling og disse vilkårene oppstår det en bindende avtale som du som forbruker inngår med 2XU.NO med 2XU Nordics AS, organisasjonsnummer 820210042, heretter referert til som "2XU". Etter mottak av ordre sendes automatisk via e-post en ordrebekreftelse og informasjon om retur / anrerett til e-postadressen du oppga i kassen. E-posten inneholder informasjon om bestillingen din; leveringsadresse, produkter, priser og fraktkostnader. Hvis noe er galt i orden, bør du kontakte oss umiddelbart via e-post [email protected] eller på 91175060  (hverdager 9-15).
De generelle vilkår for www.2xu.no er tilpasset for forbrukerkjøp av varer over Internett, og i dem, bestemmelsene under forbrukerkjøpsloven, markedsføringsloven, angrerettsloven, kredittkjøpsloven, e-handelsloven og Personvernforordningen General Data Protection Regulation (GDPR). De generelle vilkårene som var gyldige ved tidspunktet for bestillingen, gjelder for din bestillingen og er underlagt norsk lov.


Hvis du ikke finner svar på det du lurer på, vennligst se våre spørsmål og svar eller kontakt kundeservice, så hjelper vi deg.

 


Sammendrag av avtalen:
• Vi sender bare til Norge. Du kan ikke bestille fra 2xu.no hvis du bor i et annet land.
• Du har 30 dagers angre- og returrett. Ved avbestilling og retur, vil du være ansvarlig for returfrakten. Returer kan ikke sendes som postoppkrav eller som rekommandertbrev. Returer skal sendes som vanlig post.
• 2XU inngår ikke avtaler med mindreårige (under 18 år). Bindende kjøpsavtaler kan kun inngås med personer over 18 år.
• 2XU registrerer automatisk en kundekonto på 2xu.no ved bestilling. Fra kundekontoen kan kunden enkelt følge bestillingen og se sin bestillingshistorikk.
• Normal leveringstid er 3-5 virkedager, avhengig av hvor i Norge du bor. Det kan være lengre leveringstider under kampanjer og salg.
• Vi bruker Klarna Checkout, som betyr at du kan betale kjøpet ditt med debetkort, faktura, konto eller direkte betaling.
• Kunden må ved bestilling gi følgende opplysninger; navn, adresse, mobilnummer, e-postadresse og eventuelt personnummer (bare ved betaling med Klarna faktura eller delbetaling).
• Hent ut pakken din innen 14 dager. For uavhentede pakker som returneres til oss, belaster vi deg 500: -. Hvis du vil angre kjøpet, må du hente pakken og returnere den til oss, med retur / angrerettskjema du mottok via e-post i forbindelse med ordrebekreftelsen. Vi vil kreditere deg for kjøpsbeløpet så snart som mulig. Returfrakten må dekkes av kjøper Returer kan ikke sendes som postoppkrav eller som rekommandertbrev. Returer skal sendes som vanlig post.

 

1. Avtalen

Du som forbruker inngår en kjøpsavtale med:
Selskap: 2XU Nordics AS
Postadresse: Postboks 80, 1325 Lysaker
E-post: [email protected]
Telefonnummer: 91175060
Organisasjonsnummer: 820210042

2XU Nordics AS har rett til salg og distribusjon av 2XU i Norge. På 2xu.no selges sportsklær og tilbehør til 2XU-merkevaren.
Selgeren er nevnt nedenfor som "2XU", "2xu.no", "selger", "vår", "selger", "vi". Kjøperen er den personen som gjør bestillingen, nevnt nedenfor som «kjøper», «kunde», «forbruker», «deg» og «din».
 

2. Opprettelse av avtale om kjøp og ordrebekreftelse

Ved å bestille på www.2xu.no, godtar du disse vilkårene og det oppstår en bindende avtale. 2XU registrerer automatisk en kundekonto på 2xu.no ved din bestilling. Fra kundekontoen kan kunden enkelt følge bestillingen og se si ordrehistorikk.
Ved mottak av bestillingen vil en ordrebekreftelse automatisk bli sendt til e-postadressen du oppgav i kassen. E-posten inneholder informasjon om bestillingen din; leveringsadresse, produkter, priser og fraktkostnader. Ett separat retur / angrettskjema er også knyttet til mailen med ordrebekreftelsen. Hvis noe er galt med bestillingen, vennligst kontakt oss via e-post [email protected] eller på telefon 91175060 (hverdager 9-15).
2XU forbeholder seg retten til ikke å levere ordren dersom lagerbeholdningen ikke var korrekt ved tidspunktet for din bestilling. Hvis produktet er utgått eller av annen grunn ikke er tilgjengelig, er 2XU ikke pålagt å levere produktet, men kan foreslå et alternativt produkt. 2XU inngår ikke avtaler med mindreårige (under 18 år). Vi sender bare til Norge. Du kan ikke bestille fra 2xu.no hvis du bor i et annet land.
 

3. Priser

Alle priser oppgitt på www.2xu.no er i NOK (norske kroner) og inkluderer merverdiavgift (25% moms). Det totale beløpet kunden betaler, inkludert alle avgifter og leveringskostnader, samt spesifisering av de enkelte produktene i den totale prisen er oppgitt i handlekurven i kassen før ordren blir effektuert.
2XU forbeholder seg retten for trykkfeil og tekniske problemer knyttet til prising og vi forbeholder oss retten til å heve kjøpsavtalen på klart feilaktige ordre og priser. Et produkt som allerede er sendt fra vårt lager, påvirkes ikke av noen økning eller reduksjon i prisen som oppstår etter bestillingsdatoen, f.eks. i form av salg, kampanjer, rabattkoder eller prisendringer.
Prisene inkluderer ikke returforsendelse eller bytte i Norge. Ved retur og / eller bytte er kunden ansvarlig for returfrakten, se punkt for "angrerett" lenger ned i denne avtalen. Spesielle kostnader gjelder for uavhentede pakker, se punkt knyttet til "levering".
 
Kampanjer og rabattkoder
Kampanjer på 2xu.no er begrenset i tid. Når du bruker rabattkoder, er de vanligvis bare gyldige for et kjøp og kan ikke kombineres med andre tilbud. Kunden kan bare bruke en rabattkode per ordre og flere rabattkoder kan ikke kombineres. Kontroller at prisen har vært riktig før du er ferdig med kjøpet ditt, dette kan gjøres ved kassen etter at du har oppgitt rabattkoden. 2XU forbeholder seg retten til å kansellere et kjøp i tilfelle misbruk / uautorisert bruk av rabattkode, og det er ikke mulig å motta kontant utbetaling av en rabattkode.
Gyldighetsperioden er kunngjort i forbindelse med kampanjen og verdien av rabattkoden fordeles mellom de bestilte produktene. Hvis enkelte produkter returneres, trekkes en proporsjonal verdi av rabattkoden fra prisen på hver og en av produktene. Når produktene returneres, kan rabatten ikke refunderes, og koden kan ikke gjenbrukes.
 

4. Betaling

I samarbeid med Klarna AB tilbyr vi faktura betaling, delbetaling, kort og direkte betaling. Denne betalingsløsningen kalles Klarna Checkout.
Ved å oppgi informasjon i kassen, samtykker du til Klarna AB (556737-0431 Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sverige) vilkår. For å bruke Klarna Checkout må du være minst 15 år gammel. Ved å klikke på "Fullfør kjøp" godtar du disse 2xu.no generelle vilkår.
Informasjonen fra Klarna Checkout benytter for å oppnå identifikasjon kan variere mellom ulike kjøpstilfeller og kunder. Kredittinformasjon gjøres ikke diekte i Klarna Checkout, men vil bli gjort avhengig av betalingsalternativet du har valgt. Kredittvurderinger som gjøres av Klarna har ikke innvirkning på kredittverdigheten din og kan ikke sees av andre som ber om kredittinformasjon om deg, for eksempel banker. Når du har blitt identifisert, viser Klarna Checkout hvilke alternativer som er tilgjengelige for deg. Faktura er foretrukket som betalingsalternativ, men du kan selvsagt velge ett av de andre alternativene, for eksempel betaling med kort eller bankbetaling. Hvilke alternativer som tilbys kan endres fra kjøp til kjøp. Du kan velge om du vil beskytte din bruk av Klarna Checkout med en PIN-kode. Klarna fungerer som kundeservice for alle betalingsløsninger.

Lær mer om betalinger her.

 
Bedrift
Som selskap kan du velge å bytte til "Firma" øverst til høyre for kassen og betale med faktura. Du må først registrere deg og være godkjent av 2XU på forhånd. Send e-post til [email protected] med kontaktinformasjon, organisasjonsnummer etc., og vi kommer tilbake til deg med ytterligere informasjon.
 

5. Levering

Vi samarbeider med Bring knyttet til leveranser, og du kan få bestillingen sendt til ditt nærmeste postkontor. Du vil motta en melding enten via e-post, SMS eller per post for å hente ut pakken. Leveringstid er vanligvis 3-5 virkedager etter at 2XU har bekreftet bestillingen din. Ved fri- eller helligdager vil bestillingen ta noen flere dager. Ordrer plassert i helgen sendes vanligvis påfølgende mandag.
Når bestillingen er sendt fra 2XUs lager vil det bli sendt en e-post med leveringsbekreftelse til den angitte e-postadressen. Pakken skal nå deg innen 2-5 virkedager, avhengig av hvor du bor i Norge. Hvis du ikke har mottatt din levering innen 2-5 virkedager, kan du kontakte vår kundeservice på [email protected]

 
Uavhentede pakker/forsendelser
Pakker som du som kunde ikke har plukket opp innen 14 dager sendes tilbake til 2XU. Hvis dette skjer, vil vi belaste deg NOK 500 for administrasjon, frakt, retur frakt og håndtering. Uavhentede pakker er ikke dekket av angreretten. Uavhentede pakker regnes ikke som kansellering av kjøpet.

 

Transportskader/Undersøkelse av varen

2XU tar ansvar for produkter som er skadet eller tapt under levering til deg. Når du returnerer et produkt til oss, er du kunden ansvarlig for forsendelsen.
Hvis du oppdager at varen du mottar er skadet under transport, må du gjøre en reklamasjon innen rimelig tid, men senest innen to (2) uker. Det er viktig at du sjekker din forsendelse ved mottak for å avdekke eventuell transportskade.2XU anbefaler at du rapporterer eventuelle transportskader direkte på utleveringsstedet og deretter kontakter vår kundeservice [email protected] Sørg for å beholde all emballasje og innpakkningen til produktet ved transportskader.
 

6. Angrerett

Angreretten er gyldig under forutsetning av at varen holdes intakt og inneholder alle originale deler (lapper, tilbehør, emballasje, etiketter) som når du mottok forsendelsen. Produktet må være i samme stand som du mottok det, og det må kunne selges på nytt.
Et angre- / returskjema har blitt sendt til din e-post i forbindelse med ordrebekreftelsen du mottok i forbindelse med bestillingen. Skriv ut angre- / returskjema, fyll ut skjema og legg det i pakken sammen med varen du returnerer. Angre- / returskjema sendes kun som e-post, vi har ikke mulighet til å sende dette fysisk med posten. Ved retur er du ansvarlig for fraktkostnaden, og du er ansvarlig for risikoen for varen. Returer kan ikke sendes som postoppkrav eller rekommandert brev. Returer skal sendes som vanlig post. For at returen din skal bli godkjent, må varen ikke tas i bruk og returneres i sin original emballasje. Du må ikke tape, feste frimerker / returskjema eller lignende direkte på produktets originalemballasje. Derfor er det viktig at den ytre emballasjen til postforsendelsen benyttes.
Du som kunde har selvsagt rett til å prøve å sjekke produktet hjemme for å sikre at produktet oppfyller dine forventninger. Hvis du returnerer en ubrukt vare med etiketter og emballasje innen 30 dager, vil hele beløpet bli refundert, eller det ønskede byttet vil bli gjort. Du er ansvarlig for returfrakten. Hvis produktkvaliteten er påvirket av det faktum at du som kunde har undersøkt varen mer enn det som anses nødvendig for å undersøke dens egenskaper eller funksjoner, vil fradrag for tilbakebetaling tilsvarende verditap for produktet bli gjort.
Klarna vil ta seg av refusjonen og be om all informasjon de trenger for tilbakebetaling. Hvis du velger å betale via faktura, anbefaler vi at du betaler fakturaen eller kontakt Klarna for å forlenge betalingen, for å unngå risiko for unødvendige purregebyrer.
Uavhentede pakker regnes ikke som kansellering av kjøpet. Se mer informasjon i avsnittet "Uavhentede pakker / forsendelser".
Varer kjøpt fra en annen forhandler kan ikke returneres til 2XU. Disse må returneres til utsalgsstedet.
 

7. Retur/Bytte

Et angre- / returskjema har blitt sendt til din e-post i forbindelse med ordrebekreftelsen du mottok i forbindelse med bestillingen. Skriv ut angre- / returskjema, fyll ut skjema og legg det i pakken sammen med varen du returnerer. Angre- / returskjema sendes kun som e-post, vi har ikke mulighet til å sende dette fysisk med posten. 
Ved retur, er du ansvarlig for risikoen for varene, så det er viktig at produktet ikke kan skades under transport. For å få full refusjon skal produktet være ubrukt og returneres i uskadet originalemballasje, alle etiketter må være intakte og tilbehør skal sendes med. Det er viktig at ytteremballasje brukes ved returen og at tape eller annet materiale ikke er festet til den originale emballasjen.
Returer kan ikke sendes som postoppkrav eller rekommandert brev. Returer skal sendes som vanlig post. Etter mottak og godkjent retur vil refusjon bli gjort så snart som mulig, men senest 30 dager etter at vi mottok returforsendelsen. Tilbakebetalinger skjer via Klarna. For å muliggjøre en eventuell retur må du kunne bevise kjøpet ditt, og 2XU anbefaler at du beholder ordrebekreftelsen og betalingsreferansen som kvittering for kjøpet.
2XU betaler ikke returforsendelsen, du vil være ansvarlig for returfrakten.

 
Retur av kampanjevarer
For kjøp som kvalifiserer til gave eller ekstra rabatt, er verdien av gaven eller tilleggsrabatten å betrakte som en generell rabatt på hele beløpet på kjøpstidspunktet. Hvis en del av kjøpet byttes og / eller returneres, blir returvarer verdsatt til kjøpesummen minus deres relative andel av den generelle rabatten. Ved bytte gjøres ingen omregning av den opprinnelige grunnlaget for gaven eller rabatten.
Kampanje eller tilbud som avstedkommer gave eller tilleggsrabatt er kun tilgjengelig for nye kjøp via www.2xu.no og kan ikke kreves retroaktivt. Gave eller rabatt kan ikke overføres til andre kjøp og kan ikke overføres  ved bytte til annen vare.
Uavhentede forsendelser regnes ikke som kansellering av kjøpet. Se mer informasjon i avsnittet "Uavhentede pakker / forsendelser".
Varer kjøpt fra en annen forhandler kan ikke returneres til 2XU. Disse må returneres til utsalgsstedet.
 

8. Reklamasjon

Vi aksepterer den almenne reklamasjonsretten. Hvis du vil reklamere på et produkt, kan du gjøre det ved å søke om retur. Kontakte vår kundeservice direkte på [email protected] Når du kontakter oss, ønsker vi at du oppgir ordrenummer, hvilken vare det gjelder og hva som er feil med varen. Hvis du har mulighet til å ta et bilde av produktet, vennligst legg ved dette. Vi vil svare deg før du sender inn varen, og du vil motta en forhåndsbetalt returfraktseddel som sendesl deg via e-post. 2XU har ingen mulighet til å erstatte kostnadene for returfrakt i ettertid. Produktet / produktene som returneres mot porto eller oppkrav hentes ikke av 2XU.
Reklamasjonsretten gjelder produksjonsfeil på varer og ikke feil forårsaket av normal slitasje eller produktforældelse. En klage må gjøres så snart som mulig etter at feilen har blitt oppdaget. Du har under norsk lov, muligheten til å klage på et produkt inntil 2 år etter kjøpet, men innen rimelig tid (to måneder) fra mangelen ble avdekket. Se avsnittet "Garanti" nedenfor for å lese mer om garantiene som finnes på våre produkter. 2XU forbeholder seg retten til å rette feilen i første omgang, sekundært bytte til ny vare eller som siste mulighet tilbakebetale vederlaget som er betalt for varen.
Etter at vi mottar produktet, behandler vi saken innen 30 dager.
 

9. Garanti

2XU klær og tilbehør har en normal garanti på både produksjon og materialer. Kompresjonsplaggene har en garanti for både produksjon og materiale på nøyaktig ett år fra kjøpsdatoen og våtdrakter to år fra kjøpsdatoen.

Varer kjøpt fra en annen forhandler er ikke berettiget for reklamasjon til 2XU. Disse må reklameres til utsalgsstedet. 


10. Personopplysninger-/Integritetspolicy

10.1 Dataansvarlig

2XU Nordics AS, org.nr 820210042, Postboks 80, 1325 Lysaker, Norge er ansvarlig for behandlingen av dine personopplysninger. 2XU er ansvarlig for behandling av personopplysninger som oppgis i forbindelse med bestillinger i henhold til Personvernforordningen (GDPR), heretter kalt Personvernforordningen.

Ved å godta bestillingen / ordren og dermed disse vilkårene, godtar du at 2XU lagrer den nødvendige informasjonen som trengs: navn, adresse, mobilnummer, e-postadresse, kjøps- og ordrehistorikk samt betalingsmetode for å fullføre bestillingen. Vi lagrer også informasjon hvis du har gitt en egen godkjenning for å motta nyhetsbrev til markedsføringsformål. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet, eller kontakte oss direkte for å avbryte markedsføringen mot deg som kunde.
 
2XU registrerer automatisk en kundekonto på 2xu.no ved bestilling. Fra kundekontoen kan du enkelt se og redigere kontaktinformasjonen din og følge bestillingen, se ordrehistorikken og fjerne deg som kunde.

 

10.2 Hvordan samler vi personlig informasjon

2XU samler personlig informasjon når du bestiller på 2xu.no, ved at du registrerer deg for vårt nyhetsbrev, når du oppretter deg som en ny kunde på "Min side", kontakter oss via nettsiden, via telefon eller via e-post eller i noen tilfeller av at du deltar i konkurranser organisert av 2XU. Vi får også informasjon om din bruk gjennom informasjonskapsler tilgjengelig på 2xu.no. Du kan lese mer om cookies i delen 10.3 Cookies Policy (nedenfor).

Informasjonen som er samlet om deg varierer basert på hvordan vi samler inn data, inkludert om du er kunde, forhandler, jobbsøker, partner, nyhetsbrev abonnent eller annen måte. Hvis du for eksempel har gjort en bestilling gjennom nettbutikken, kan vi samle inn informasjon om:
a) Ditt navn
b) Dine kontaktdetaljer, inkludert e-post, fraktadresse, faktureringsadresse
c) Betalingsmetode
d) Annen informasjon knyttet til kjøp eller som du eventuelt har oppgitt i forbindelse med at du har kontaktet oss.

Hvis du kontaktet oss for et annet formål, for eksempel som forhandler, jobbsøker eller knyttet til andre spørsmål, kan vi lagre navn og kontaktinformasjon du velger å dele med oss. Vi kan også samle inn data om kontakten du har hatt med oss.

 

10.3 Cookies Policy

2xu.no bruker informasjonskapsler. Ifølge loven bør besøkende til et nettsted for personvernsformål informeres om at informasjonskapsler brukes. En informasjonskapsel er en liten tekstfil lagret på datamaskinen. Vi bruker informasjonskapsler til å administrere innholdet i handlekurven din og for å forbedre og administrere nettbutikken vår og tjenestene vi tilbyr deg. Vennligst les denne Cookies Policy nøye, da du anses å ha akseptert våre cookies når du klikket på "Aksepter" -knappen i popup-vinduet som vises nederst på siden. Hvis du ikke godtar vår Cookie-policy, vennligst slutt å besøk dette nettstedet umiddelbart.


Definisjoner og tolkning
I denne Cookie Policy, med mindre konteksten ellers krever, har følgende begrep følgende betydninger:
"Cookie" betyr en liten fil som er plassert på datamaskinen eller enheten på dette nettstedet når du besøker bestemte deler av dette nettstedet og / eller når du bruker bestemte funksjoner på dette nettstedet.
"Cookie Team" refererer til de relevante delene av forskriften om personvern og elektronisk kommunikasjon (EC Directive) 2003 og EU Regulation 2016/679 General Data Protection Regulation (GDPR) og andre gjeldende databeskyttelseslover ("Regulations").
"Personopplysninger" betyr all informasjon om en identifiserbar person identifisert direkte eller indirekte fra slike data som definert i forordningen
"2XU / vi / vår" betyr 2XU Nordics AS, org.nr 820210042, Postboks 80, 1325 Lysaker.

 

Informasjon om oss
Dette nettstedet eies og drives av 2XU. Vi kan kontaktes på [email protected]

 

Hvordan benytter denne nettsiden cookies?
Dette nettstedet kan plassere og få tilgang til visse informasjonskapsler fra første part på datamaskinen eller enheten din. Første-parts cookies er de som er plassert direkte av oss og brukes kun av oss. Vi bruker informasjonskapsler for å lette og forbedre opplevelsen din med dette nettstedet, og for å forbedre våre tjenester. Vi har nøye valgt disse informasjonskapslene og har tatt skritt for å sikre at personvernet og personopplysningene dine blir beskyttet og respektert hele tiden.
Ved å bruke dette nettstedet kan du også få noen tredjeparts cookies på datamaskinen eller enheten din. Tredjeparts cookies er de som plasseres av nettsteder, tjenester og / eller andre enn oss. Tredjeparts cookies brukes for eksempel på dette nettstedet; for eksempel annonseringstjenester. For mer informasjon, se nedenfor.

 

Hvilke cookies bruker dette nettstedet?
Følgende informasjonskapsler fra første part kan plasseres på datamaskinen eller enheten:
ASPXANONYMOUS: Brukes til å opprettholde informasjon mellom sidevisninger for uregistrerte brukere, f.eks. handlekurven.

ASPXAUTH: Benyttes av .NET teknologien som webshoppen bygger på for å kunne håndtere sesjoner for innloggede kunder.
ASP.NET_Sessionld: Benyttes av .NET teknologien som webshoppen bygger på for å holde på sesjonens ID.
Ett eller flere cookies som starter med McWeb: Inneholder innstillinger og muligens innloggingsinformasjon hvis du som bruker har bedt om dette.
Cloudflare __cfduid cookie for å administrere sikkerhet på dette nettstedet.
GA.JS: En samling informasjonskapsler brukt av Google Analytics og Google Tag Manager for å vise brukerstatistikk på nettsider. De lagrer ikke personlig informasjon og kan ikke spores tilbake til brukere. Denne informasjonen deles heller ikke med andre nettsider eller personer enn administratorer på 2xu.no.
Ett eller flere cookies som starter med MC_: Brukt av Mailchimp, som er programmet vi bruker til 2XU Nyhetsbrev.

 

For markedsføringsformål og analyse: 2xu.no bruker tredjeparts informasjonskapsler for å gi deg relevante tilbud og annonser i kanaler utenfor 2xu.no. Tredjeparts aktører vi benytter er:
Google Analytics: _dc_gtm_UA, _ga, _gid, CONSENT, NID, DV
Facebook Pixel: c_user, datr, dpr, fr, tilstedeværelse, sb, wd, xs

 

Dette nettstedet bruker analysetjenester levert av Google Analytics. Denne sideanalysen refererer til et sett med verktøy som brukes til å samle inn og analysere anonym bruksinformasjon, slik at vi bedre kan forstå hvordan dette nettstedet brukes. Dette gjør at vi kan forbedre denne nettsiden og tjenestene som tilbys gjennom den. Du trenger ikke å tillate oss å bruke disse informasjonskapslene, men mens bruken av dem ikke utgjør noen riskio for ditt privatliv eller din sikre bruk av dette nettstedet, muliggjør det at vi kan forbedre nettstedet kontinuerlig,  slik at vi kan tilby en bedre brukeropplevelse for deg. Googles mulighet til å bruke og dele informasjon samlet av Google Analytics er begrenset av vilkårene for bruk av Google Analytics og personvernreglene

 

Ved å bruke dette nettstedet godtar du denne policyen og tillater oss å plassere og lagre informasjonskapsler i nettleseren din.

 

Samtykke og kontroll
Før det legges inn informasjonskapsler på datamaskinen eller enheten, vises en informasjonskapsel pop-up som ber om samtykke til å godta disse informasjonskapslene. Ved å gi ditt samtykke til informasjonskapslene kan vi gi deg den beste opplevelsen og service. Du kan nekte tillatelse til å legge til informasjonskapsler, men noen funksjoner på dette nettstedet virker kanskje ikke som de skal.
I tillegg til kontrollene vi tilbyr, kan du velge å aktivere eller deaktivere informasjonskapsler i nettleseren din. De fleste nettlesere lar deg også velge om du vil deaktivere alle cookies eller tredjeparts cookies. Som standard godtar de fleste nettlesere informasjonskapsler, men det kan endres. For mer informasjon, se hjelpemenyen i nettleseren din eller dokumentasjonen som fulgte med enheten. Du kan få tilgang til menyen i nettleseren din og slette informasjonskapsler lagret på datamaskinen. Selv om du sletter dem, kan de gjenopprettes når du besøker 2xu.no på et senere tidspunkt. Vær også oppmerksom på at fremgangsmåten med å slette informasjonskapsler varierer litt, avhengig av hvilken nettleser du bruker.

 

Dataintegritet
Datasikkerhet er viktig for oss. Vennligst les hele avsnitt 10 for mer informasjon om vår personvernpolicy.

 

Endringer i denne Cookies Policy
Vi kan når som helst endre vår Cookies policy. Eventuelle endringer blir bindende for deg ved første bruk av dette nettstedet etter at endringene er gjort. Du anbefales derfor å gjennomgå denne siden fra tid til annen.
I tilfelle eventuelle konflikter mellom den gjeldende versjonen av denne Cookie Policy og eventuelle tidligere versjoner, gjelder gjeldende versjon med mindre annet er eksplisitt angitt.

 

Videre informasjon
Om du vill vite mer om hvordan vi anvender informasjonskapsler, kontakta oss på [email protected]

 

10.4 Anvendelse av dine personopplysninger

Vi samler inn og bruker personlige data til en rekke formål, inkludert:
a) levere produkter og behandle betaling for produktene
b) svare på dine henvendelser og gi deg informasjon om våre produkter
c) Hvis du deltar i en av våre konkurranser eller kampanjer, administrerer vi din deltakelse i denne konkurransen eller kampanjen
d) håndtere eventuelle klager eller tilbakemeldinger du har
e) utføre forskning og utvikling
f) administrere våre relasjoner med våre forretningskunder, leverandører og entreprenører, og
g) vurdere arbeidssøkere for nåværende og fremtidig sysselsetting.
Vi kan bruke informasjonen til andre formål som kreves eller hjemlet i lov (herunder de formål som du har gitt ditt samtykke), av andre legitime interesser, eller å overholde en juridisk forpliktelse.
Hvis 2XU ikke kan hente personlig informasjon fra deg, kan vi ikke svare på dine henvendelser eller gjøre forretninger med deg.
Hvis du ga samtykke til å motta nyhetsbrev for markedsføringsformål, kan vi bruke informasjonen til å kontakte deg med 2XU nyheter, tilbud og informasjon om våre produkter og arrangementer. Når du registrerer deg for nyhetsbrevet, godtar du at vi bruker dine personlige opplysninger, for eksempel Din e-postadresse, for direkte markedsføring. Dette inkluderer å sende deg e-postmarkedsføring. Du kan alltid slutte å motta direkte markedsførings kommunikasjon ved hjelp av unsubscribe funksjonen nederst på hvert nyhetsbrev eller ved å kontakte oss via [email protected] å stoppe markedsføring mot deg som kunde.

 

10.5 Informasjon til tredje part

Informasjonen som samles inn, brukes kun av oss og partnerne vi jobber med, avhengig av hvilken kanal du kontaktet oss. Vi kan noen ganger trenge å gi personlig informasjon til tredjeparter. Disse inkluderer for eksempelt internt våre tilknyttede selskaper i 2XU konsernet og tredjeparter som leverer tjenester til oss, for eksempel parter som leverer våre løsninger knyttet til  betaling, markedsføring, logistikk og IT - tjenester. Vi kan også avsløre din personlige informasjon til tredjeparter og for andre formål hvor vi er forpliktet eller autorisert av eller under lov til å gjøre det (inkludert hvor du har gitt ditt samtykke).

Noen av våre tilknyttede selskaper og tjenesteleverandører befinner seg i utlandet. Som et resultat kan personlige data innsamlet og holdt av oss bli overført utenfor Norge til land som ikke har tilstrekkelig databeskyttelse. Overføring av personopplysninger til et slikt land skal bare gjøres hvis kontraktsklausuler (f.eks EU-modell klausuler, konfidensialitet, etc.) har blitt innført.

 

Vi har signert en avtale som inneholder bestemmelser for behandling av personopplysninger på vegne av 2XU med utvalgte forhandlere og tjenesteleverandører, som IT-leverandører.

 

For å fullføre bestillingen i nettbutikken samarbeider vi med Klarna som håndterer vår betalingsløsning. Klarna vil samle inn personlig informasjon om deg i forbindelse med betaling. Klarna er dermed personlig ansvarlig for slike personopplysninger i henhold til Klarnas vilkår.

2XU vil dele Personopplysningene til Bring som kreves for å fullføre og levere bestillingen.

Når du bruker brukerstøtten / FAQ, Chat, eller ved å sende en e-post til kundeservice, håndterer og lagrer 2XU personlig informasjon som for eksempel for- og etternavn og e-post eller annen informasjon du oppgir, samt e-posthistorikken.

Hvis du har valgt å abonnere på nyhetsbrevet 2XU, så lagres e-post, navn og annen informasjon som du har oppgitt til oss i forbindelse med påmelding til 2XU nyhetsbrev. Informasjonen lagres og håndteres i samsvar med databeskyttelsesloven. Ditt samtykke til dette kan enten være under Min Side på 2xu.no, eller direkte i MailChimp, i løpet av dine preferanser, avhengig av hvilken kanal du registrerer deg som abonnent på 2XU nyhetsbrev.

Du kan være trygg på at 2XU ikke deler eller selger personlig informasjon til tredjeparter for markedsføringsformål. 2XU bruker hovedsakelig partnere og tredjeparter innen EU / EØS-området for å behandle og lagre informasjonen.
 
Vær oppmerksom på at nettbutikken kan inneholde koblinger til andre nettsider. Vi er ikke ansvarlige for personvernreglene eller behandlingen av dine personlige opplysninger på tredjeparts websider. Vi anbefaler at du gjennomgår personvernreglene som gjelder for den nettsiden.

 

10.6 Regler om datahåndtering

Vi behandler dine personlige opplysninger i samsvar med Personvernforordningen, som er basert på behandlingsprinsippene som er angitt nedenfor. Personlig informasjon må:

a) behandles lovlig, rettferdig og på en åpen måte
b) samles inn for bestemte, klare og legitime formål og ikke viderebehandles på en måte som er uforenlig med disse formålene;
c) tilfredsstillende, relevant og begrenset til det som er nødvendig i forhold til formålet som det behandles for.
d) nøyaktig og oppdatert om nødvendig. Rimelige forholdsregler må tas for å sikre at personopplysninger som er unøyaktige, med hensyn til de formål de benyttes, blir slettet eller utbedres uten forsinkelse.
e) oppbevares i en form som gjør det mulig å identifisere ansatte ikke lenger enn det er nødvendig for det formål som personopplysninger oppbevares for
f) behandles på en måte som sikrer tilstrekkelig sikkerhet for personlige data, herunder beskyttelse mot uautorisert eller ulovlig behandling og tilfeldig tap, ødeleggelse eller skade, ved hjelp av egnede tekniske og organisasjonsmessige tiltak.

 

10.7 Sikkerhet

For å beholde den personlige informasjonen vi behandler trygt, bruker vi tilpassede brannmurer og antivirusprogramvare for å beskytte og forhindre uautorisert tilgang. 2xu.no bruker SSL (Secure Socket Layer), som er en protokoll for sikker dataoverføring. SSL bruker digitale sertifikater for å kontrollere avsendere og mottakere av dataoverføring.

Vi tar rimelige skritt for å beskytte den personlige informasjonen vi beholder mot tap, uautorisert tilgang, bruk, modifikasjon eller avsløring og mot andre misbruk. Dette inkluderer å ta passende sikkerhets- og organisatoriske tiltak for å beskytte elektroniske materialer og materialer som lagres og genereres på papir.

 

10.8 Dine rettigheter og rettelse/sletting av personopplysninger

I henhold til Personvernforordningen har du følgende rettigheter:
a) rett til å bli informert om innsamling og bruk av personopplysninger av oss.
b) rett til å få tilgang til personlig informasjon vi har om deg.
c) rett til å rette opp eventuelle feil eller ufullstendige personlige opplysninger vi har om deg.
d) rett til å bli glemt, som innebærer at du ber oss om å slette all personlig informasjon vi har om deg.
e) rett til å begrense (dvs. hindre) behandling av personopplysninger.
f) rett til dataportabilitet (å få en kopi av personopplysninger for gjenbruk med en annen tjeneste eller organisasjon).
g) rett til å motsette seg oss ved hjelp av personopplysninger for bestemte formål, og
h) rett når det gjelder automatisert beslutningstaking og profilering (hvis aktuelt).

Hvis du er en registrert kunde på 2xu.no, blir dine detaljer lagret til du avregistrerer deg. Du kan når som helst se hvilken informasjon vi samler inn om deg, endre informasjon eller avregistrere deg som kunde ved å logge inn på Min side, https://www.2xu.no/min-side/minside. Her kan du også overføre dataene dine selv eller få en kopi av de lagrede personopplysningene. Dette gjelder kun informasjonen du har gitt oss, og kan enkelt gjøres ved å logge inn på Min side og lagre dataene som en XML- eller PDF-fil. Du har rett til å endre godkjenningen, som du kan gjøre gjennom Min side.

Du kan alltid be om en korreksjon, utdrag og at vi sletter informasjonen fra våre registre ved å skrive en e-post til [email protected] eller logge inn via nettbutikken på 2xu.no på min side. Ved skriftlig forespørsel fjerner 2XU kundeinformasjon fra sitt kunderegister, med mindre det er obligatorisk og skal lagres av regnskapsmessige eller juridiske grunner. Din personlige informasjon kan bli slettet når som helst, unntatt følgende situasjoner:
a) Du har et pågående sak med kundeservice
b) Du har en åpen ordre som ikke er sendt eller bare delvis sendt
c) Du har gjeld til 2XU Nordics AS, uavhengig av betalingsmåte
d) Du mistenkes for å ha misbrukt våre tjenester de siste 4 årene

 

10.9 Klagemulighet

Kontakt oss (se kontaktinformasjon i kapittel 10.10 nedenfor) hvis du har problemer eller klager om hvordan 2XU har samlet eller behandlet din personlige informasjon. 2XU vil spørre deg om din klage og svare skriftlig innen 30 dager. Hvis du ikke er fornøyd med vårt svar, vennligst kontakt oss for å diskutere dine problemer eller  for å klage til behøring tilsynsmyndighet i Norge.

 

10.10 Kontaktopplysninger og tilleggsinformasjon om personopplysninger

For mer informasjon om 2XUs personvernspraksis eller hvis du vil kontakte oss angående informasjonen i denne policyen, kontakt oss:

• via telefon på 91175060
• via e-post på [email protected]
• per post til 2XU Nordics AS, Postboks 80, 1325 Lysaker, Norge
 

10.11 Endring av personvernpolicy

Vi kan endre denne policyen fra tid til annen. Endrede versjoner vil bli publisert på vår hjemmeside www.2xu.no.

Personvernspolitikken sist oppdatert i mai 2018.

I policyn defineres "personlige data" som informasjon om en identifisert eller identifiserbar fysisk person. En identifiserbar fysisk person er en som kan identifiseres direkte eller indirekte, spesielt med henvisning til en identifikator som et navn, et identifikasjonsnummer, lokasjonsdata, en onlineidentifikator eller en eller flere faktorer som er spesifikke for fysisk, fysiologisk, genetisk, mental, økonomisk, kulturell eller sosial identitet til den fysiske personen.

 

11. Informasjon om nettbutikken

Sikkerhet
2xu.no bruker SSL (Secure Socket Layer), som er en protokoll for sikker dataoverføring. SSL bruker digitale sertifikater for å kontrollere avsendere og mottakere av dataoverføring.
 
Produktinformation
Vi reserverer oss i forhold til eventuelle skrivefeil på denne nettsiden og at varer kan være utsolgt. 
Vi garanterer ikke at bildene gjenspeiler produktets eksakte utseende da en viss fargeforskjell kan forekomme, avhengig av skjermen, fotokvalitet og oppløsning. All bildedata bør ses som illustrasjoner og kan ikke garanteres å gjenspeile produktets eksakte utseende og egenskaper.
Alt innhold, grafikk, brukergrensesnitt og visuelle grensesnitt, fotografier, varemerker, logoer, lyder, musikk, kunst og datakode, inkludert men ikke begrenset til utforming, struktur, valg, uttrykk og arrangement av slike materialer og som brukes i nettbutikken er enten eid , kontrollert, eller lisensiert til 2XU, eller på annen måte er dekket av immaterielle rettigheter til tredjeparter, og er beskyttet av opphavsrett, patenter og varemerker, og diverse andre immaterielle rettigheter. Vi forbeholder oss alle immaterielle rettigheter, inkludert, men ikke begrenset til, opphavsretten til materialet og / eller tjenestene som er levert eller skrevet av oss. Ingenting i denne avtalen gir deg tillatelse til å bruke noen av våre markedsføringsmateriell, firmanavn, varemerker, logoer, domenenavn eller andre karakteristiske trekk som kjennetegner merket.
Du skal ikke endre eller kopiere layout og utseende på nettbutikken eller annen programvare eller kode tilgjengelig på nettbutikken og / eller ødelegge eller demontere eller på annen måte forsøke å avdekke eller å få tilgang til kildekoden som er relatert til nettbutikken.

 
Produktomtaler
Ved å avgi en produktanmeldelse i nettbutikken gir du også 2XU rett til å publisere det på 2xu.no og i andre medier. 2XU forbeholder seg retten til ikke å publisere og / eller fjerne avgitte anmeldelser.
 

12. Konfliktløsning

Ved eventuell tvist følger 2XU allmenne retningslinjer fra Forbrukerrådet og norsk lov.
 

13. Force Majeure

Ved omstendigheter som går utover 2XU’s rimelieg kontroll, for eksempel i tilfeller ved endret lovgivning, regjering, streik, blokkering, lockout, boikott, manipulering, brann, eksplosjon, flom, naturkatastrofe, krig, terrorisme eller lignende hendelser, skal 2XUs plikt til å oppfylle kjøpsavtalen utsettes så lenge forholdene råder. Dersom en slik forsinkelse overstiger 2 måneder, har du og 2XU rett til å si opp avtalen med umiddelbar virkning uten forpliktelse til å betale erstatning.
 

14. Kontakt och uppdatering

2XU forbeholder seg retten til å oppdatere vilkårene, og "sist oppdatert" dato er justert for oppdatering. Vilkårene er alltid tilgjengelige på 2xu.no og kan lagres via disse sidene.
Hvis du har spørsmål om disse vilkårene, kansellering, retur, fakturering, bestilling, fraktskade eller annen saker, vennligst kontakt 2XU kundeservice via e-post på [email protected] eller på telefon 91175060 (hverdager 9 -15).
 
Sist oppdatert: 2018-10-11

 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.